برگزاری مسابقه طبخ غذا با محوریت آبزیان در دانشکده‌ی منابع طبیعی دریا

۰۲ آذر ۱۴۰۴ | ۱۰:۴۴ کد : ۳۷۰۷ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۱
برگزاری مسابقه طبخ غذا با محوریت آبزیان در دانشکده‌ی منابع طبیعی دریا

به همّت انجمن علمی علوم شیلات دانشکده‌ی منابع طبیعی دریا، مسابقه‌ای خلاقانه و رقابتی با موضوع طبخ انواع غذاهای دریایی برگزار شد. این برنامه که با استقبال دانشجویان همراه بود، فرصتی فراهم کرد تا علاقه‌مندان به آشپزی و به‌ویژه دوستداران غذاهای دریایی بتوانند مهارت‌های خود را در فضایی صمیمی و علمی به نمایش بگذارند. در این رقابت، گروهی از دانشجویان با استفاده از ماهی و میگو به تهیه‌ی انواع غذاهای سنتی و نوآورانه پرداختند. شرکت‌کنندگان تلاش کردند با به‌کارگیری روش‌های متنوع پخت، به‌روزترین شیوه‌های ارائه و توجه دقیق به اصول بهداشتی، بهترین تجربه‌ی بصری و طعمی را خلق کنند. داوری این مسابقه با حضور هیئت‌رئیسه‌ی دانشگاه و اساتید برجسته‌ی حوزه‌ی شیلات انجام شد. معیارهای داوری شامل طعم، شکل ظاهری، خلاقیت در تزیین، سلامت مواد اولیه و رعایت نکات بهداشتی بود. بخش داوری با دقت و جدیت اجرا شد و هر اثر با بررسی دقیق مورد ارزیابی قرار گرفت. خانم دکتر مهسا حقی، مشاور علمی انجمن علمی شیلات، در حاشیه‌ی این رویداد اظهار داشت: از آنجا که رشته‌ی شیلات ارتباط مستقیمی با بهره‌برداری و شناخت آبزیان دارد، برگزاری چنین برنامه‌هایی می‌تواند زمینه‌ای برای تلفیق علم و مهارت‌های کاربردی و حتی کارآفرینی دانشجویان این رشته در آینده باشد.

کلیدواژه‌ها: دانشکده منابع طبیعی دریا دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر انجمن علمی شیلات غذای دریایی


نظر شما :