فرآوری محصولات شیلاتی
با توجه به وجود رشته تحصیلی علوم و مهندسی شیلات، گرایش فرآوری محصولات شیلاتی و نیاز مبرم دانشجویان این گرایش مبنی بر انجام پروژه های تحقیقاتی و پایان نامه ها، آزمایشگاه فرآوری محصولات شیلاتی در دانشکده منابع طبیعی راه اندازی گردید.
آزمایش ها:
- آزمایش های کنترل کیفیت: تست های میکروبی، شناسایی باکتری ها، شمارش کلی باکتری ها
- آزمایش های بیوشیمیایی: اندازه گیری مقادیر TVBN, TBA, FFA, pH
- آزمایش های فیزیکی: شاخص رنگ سنجی، شاخص جمودو آنالیز حسی
تجهیزات تخصصی:
رنگ سنج، آون، بخارپز، سرخ کن، مایکروویو، اسپکتروفتومتر